We beginnen deze maand met een nieuw elan: we hebben begin januari even mogen voelen aan de vernieuwende, inspirerende, opgeruimde Akasha-energie voor 2022. Opgelucht en blij begonnen we aan dit nieuwe jaar. Een jaar dat in alle opzichten beter wordt dan 2021. En na een paar dagen zaten we weer volop in de energie van december. En dat klopt helemaal met de energie van januari. Janus – de god waar januari naar is vernoemd, had twee gezichten gericht op het verleden en de toekomst. In januari stonden we dus met één been in 2021 en met één been in 2022. In februari richten we onze blik weer naar de toekomst. De opbrengst van vorig jaar gaat weer ontkiemen en bloeien. Ontdek de komende maanden voor jezelf welk creatiepad je wilt lopen en zorg ervoor dat iedere stap of iedere actie die je onderneemt, in dienst komt te staan van je nieuwe creatie. En heel belangrijk voor het komende jaar: sta zo nu en dan stil zodat je op de koers blijft die je voor jezelf hebt uitgezet.

Lees meer via deze link de energie van februari