Het is december en met de komende feestdagen in het verschiet is het al met al een feestelijke maand. Een maand waarin we terugkijken op het afgelopen jaar en kunnen overdenken wat we in 2022 willen bereiken. En met het terugkijken komt ook afsluiten. Afsluiten is wat anders dan loslaten: loslaten heeft geen zin, met loslaten verwerp je jezelf. Afsluiten betekent met liefde en acceptatie terugkijken naar al dat geweest is in 2021. Naar de goede dingen en de zaken die niet zo goed gingen. Onder invloed van de energie van november en de nieuwe en volle maan in november heb je daarmee al vrede gesloten. Deze december is het tijd om de geleerde lessen te accepteren en deze te integreren in jezelf. In jouw energie. Daarmee maak de je weg naar transformatie in 2022 vrij.

Lees meer: de energie van december