Heb je het gevoel dat je spirituele talenten hebt en dat je er aan toe bent deze te ontwikkelen? Of wil je gewoon meer weten van spiritualiteit? Dan is er goed nieuws: in Zuiderburen (Leeuwarden) kun je de mediumopleiding Het Fundament volgen.  Dit is deel 1 van de volledige opleiding. Deze opleiding is ook geschikt voor hoogsensitieve personen die zich willen ontwikkelen. Ook als je veel voelt van de wereld om je heen. Deze opleiding leert je duiden wat je voelt, ziet, hoort, ruikt en ervaart. 

In deze basisopleiding leer je samen met de overige cursisten de fundering van alles wat onlosmakelijk met elkaar vonden is, zodat je er daarna direct zelf mee aan de slag kunt. De opleiding is een combinatie van begrijpelijke theorie en mooie praktijkoefeningen.

De opleiding beslaat acht middagen van ongeveer 2,5 uren. 

In deze opleiding leer je eerst meer over je eigen spirituele energiehuishouding. Wie is de spirituele jij eigenlijk?
Waarom kosten sommige dingen je zoveel energie en waarom lijken sommige zaken moeiteloos te gaan. Je doet gedurende de hele opleiding leuke oefeningen en krijg inzichten en kennis aangeboden om je bewust te worden. Zowel van je eigen energetisch lichaam en van de energie die anderen uitzenden. En veel daarvan zie je in aura’s of in de energie van de chakra’s. En buiten de basis van het readen daarvan, komt ook de bevrijdende en manifesterende energie die iedereen heeft, aan de orde. Je oefent daar uitgebreid mee. Zodat je daarna met de basis van helende energie aan de slag kunt. Daar heb je de aangereikte kennis van het readen ofwel het aanvoelen|lezen van de energie van een ander, wel bij nodig. En hoe prachtig is het dat je leert hoe je deze helende energie gericht naar jezelf en een ander kunt sturen.

Ook komt gene zijde aan de orde, de spirits die ons zo nu en dan bezoeken. Velen van ons voelen spirits. Het is zo mooi om te verkennen hoe ze zich kunnen manifesteren. Je leert daarbij hoe je de boodschap die zij vaak voor ons hebben, kunt ontrafelen. 

En natuurlijk besteden we veel aandacht aan oeroude methodes waar mediums, en dus ook jij, gebruik kunt maken. Onder andere pendelen en kaartlezen. 

Nadat je deze opleidingdagen hebt afgerond, weet je meer over jezelf, de wereld om je heen en hoe je je spirituele talenten in kunt zetten!

Kosten

Deze basisopleiding kost een paar uur van jouw tijd plus jouw lef en energie om naar jouw eigen proces te kijken. De kosten zijn € 628,05 (excl. BTW) per persoon (betaling in termijnen is mogelijk). Er is een maximum aan het aantal personen dat mee kan doen aan deze opleiding. De prijs is inclusief een syllabus, alle drankjes en hapjes, tarotkaarten, een pendelpakket en een middag in Leeuwarden.

Data 2024

De opleiding wordt gegeven aan de Wiardaplantage 3 in Leeuwarden (in Zuiderburen). En wel op de volgende woensdagmiddagen van 13.30 uur tot 16.00 uur:

  • 14 februari
  • 28 februari
  • 6 maart
  • 20 maart
  • 3 april
  • 17 april
  • 8 mei
  • 22 mei

Zullen we samen jouw spirituele vuur laten oplaaien en jouw spirituele pad creëren?

Wil je meer informatie over deze opleiding of wil je je opgeven? Stuur dan een mail naar jeltsje@medium-jeltsje.nl.