Heb je het gevoel dat je meer wilt weten over wát er nou eigenlijk aan de hand is? Je weet veel, en ziet en voelt ineens dingen die je anders niet zo ervaarde. Wil je weten of je spirituele talenten hebt en wil je deze ontwikkelen? Of voel je dat je begeleiding nodig hebt op je dagelijkse pad. Dan is er goed nieuws: in Zuiderburen (Leeuwarden) kun je het individuele traject Het Fundament volgen.  Dit traject is ook geschikt voor hoogsensitieve personen die zich willen ontwikkelen. Ook als je veel voelt van de wereld om je heen. Ik leer je duiden wat je voelt, ziet, hoort, ruikt en ervaart. 

Vanuit de basis leer je over jou, over de fundering van alles wat onlosmakelijk met elkaar verbonden is, zodat je daarna met inzichten en een vol rugzakje direct zelf in de verandering kunt stappen. Dit traject beslaat zes middagen van ongeveer twee uren. 

Je leert op basis van je eigen casussen over je eigen spirituele energiehuishouding. Wie is de spirituele jij eigenlijk?
Waarom kosten sommige dingen je zoveel energie en waarom lijken sommige zaken moeiteloos te gaan. Je doet gedurende de hele traject leuke oefeningen en krijg inzichten en kennis aangeboden om je bewust te worden. Zowel van je eigen energetisch lichaam en van de energie die anderen uitzenden. Je leert over de bevrijdende en manifesterende energie die jij hebt. En wat het betekent om deze stromen te voeden. Uiteraard krijg je een mooie syllabus aangereikt met daarin de uitgangspunten van hetgeen ik je leer en laat ervaren. De theorie staat echter niet centraal. JIJ staat centraal.

En er komt veel aan de orde, energie, chakra’s, gene zijde, de spirits die ons zo nu en dan bezoeken, readen en zelf healing. En natuurlijk besteden we veel aandacht aan oeroude methodes waar ook jij gebruik van kunt maken. Onder andere pendelen en kaartlezen. 

Nadat je dit traject hebt afgerond, weet je meer over jezelf, de wereld om je heen en heb je je spiritualiteit geïntegreerd in jouw manier van leven..

Kosten

Het kost een paar uur van jouw tijd plus jouw lef en energie om naar jouw eigen proces te kijken. De kosten zijn € 870,– (excl. 21% BTW (betaling in termijnen is mogelijk). De prijs is inclusief een syllabus, alle drankjes en hapjes, tarotkaarten, een pendelpakket en zes middagen in Leeuwarden.

Zullen we samen jouw spirituele vuur laten oplaaien en jouw spirituele pad creëren? Stuur dan een mail naar jeltsje@medium-jeltsje.nl of bel me op 0612512118.