Om de aarde hangt een energieveld en in dat energieveld zitten alle herinneringen opgeslagen van heden, verleden en alles wat nog gebeuren gaat in de toekomst. Het energieveld van de aarde is verbonden met het energieveld van het hele universum. Dat is het Akashabewustzijn. Waar de Akashakronieken een onderdeel van uitmaken. Nu we op het pad naar en van de 5e dimensie lopen, weten en voelen we dat we met elkaar verbonden zijn. Kijk maar naar de verbindingen die de afgelopen periode tot stand zijn gekomen. En kijk vooral naar de verbindingen die los worden gelaten. En die verbinding betekent dat we als mensheid kunnen groeien naar een wereld waarin liefde en samenwerking centraal staan. 

Het Akashabewustzijn helpt ons daarbij, door het geven van inzichten in het verleden, heden en toekomst, het maken van transformatieve paden en het creëren van afstemming tussen hier en daar.

Het bewustzijn van de Akasha omgeeft ons al ons hele leven, we zijn ons er alleen niet van bewust. We kunnen – en dat leer je in deze opleiding – connectie maken met het Akashabewustzijn. Hierdoor krijg je inzichten en paden te zien die jou en jouw omgeving en dus ook de hele mensheid helpen bij het vervolgen van je pad.

“Deze opleiding geeft je verdieping, helderheid en heling op een diepgaande niveau.” 

Wat komt er in ieder geval aan de orde op de lesdagen die deze opleiding? 

Je verkent het Akashabewustzijn en leer je jouw eigen en de Akashakronieken van een ander te openen en te lezen. Je leert hoe de voorbereiding van een raadpleging verloopt en hoe je de spreuken en rituelen vorm kunt geven. En wat ook belangrijk is, je leert de kennis en wijsheden op te vangen en te interpreteren. Je maakt kennis met alle dimensies binnen het Akashabewustzijn, dus niet alleen de Kronieken. We gaan het hebben over de universele waarheid en het universele bewustzijn. Je maakt in de opleidingsdagen kennis met de engelen die op dit moment actief zijn binnen het Akashabewustzijn en uiteraard ontmoet je je eigen helpers.  Ik leg je het verschil uit tussen de diverse entiteiten die je tegen kunt komen en je krijgt technieken aangereikt die het makkelijker maken om de boodschappen van je aartsengel in ontvangst te nemen. 

Om jouw Akasharaadplegingen en het leven met het Akashabewustzijn extra kracht en magie te geven, leer ik je in een verdiepende dagdeel hoe je dit kunt doen. Je krijgt hulpmiddelen aangereikt om een Akasha-engelenkring te maken en hoe je daarbij je eigen Akasha-engelen aanroept. Verder maken en zalven je jouw Akashakaars en leer je hoe je je Akasharuimte kunt reinigen.

Om goed te kunnen bewegen binnen het Akashabewustzijn, is het nodig dat je kunt resoneren met dit bewustzijnsniveau. Dit doe je onder meer met de energie uit je vijfde chakra. Om sneller contact met het bewustzijnsniveau te maken, leer je tijdens deze workshop wat je daarvoor moet doen. 

Wist je dat je ook met behulp van de energie uit het Akashabewustzijn chakra’s in balans kunt brengen, healen en energie kunt geven? In de afsluitende twee dagen leer je hoe dat je dat werkt. Tijdens deze dagen leer je de theorie en ga je ook oefenen met de chakra-energie. Je leert op het Akashabewustzijn te durven vertrouwen en hoe je met de gegeven energie aan de slag kunt.

Elke lesdag stap je weer een niveau dieper het Akashabewustzijn in, je krijgt kennis aangereikt over hoe deze wereld gecreëerd is, je leert de Akashakronieken van jezelf, van iemand anders, van het universeel bewustzijn te openen en iedere lesdag weer leer je over jezelf en over je eigen pad. Je krijgt ook een aantal inwijdingen. Deze opleiding is een fijne combinatie van theorie, oefeningen, meditaties en het delen van je eigen ervaringen.

Je ontvangt een meer dan volledige syllabus en tijd en ruimte om vragen te stellen over jouw proces, jouw verandering. Jouw investering? Je open te stellen voor de inzichten en jouw nieuw te lopen pad in jouw proces. De lesdagen volgen binnenkort op deze website. De kosten bedragen € 1.250,–. Betalen in termijnen is mogelijk.