Graag schrijf ik mijn ervaring op. Bij Jeltsje voel je je direct thuis. Ze is een hele prettige persoon, nuchter, gevoelig en gelukkig ook met humor. Ze was me aanbevolen en omdat ik me thuis en op mijn werk al lang onrustig voelde heb ik een afspraak gemaakt. Ze vroeg goed door en deed daarna een energetische sessie. Het was heel rustgevend en verlichtend (ik kan geen ander woord vinden). Daarna hebben we nog twee keer zo’n sessie gedaan. Bij de afsluiting vertelde ze me dat ik snel zou veranderen met werk. En dat is ook gebeurd. Het is een jaar later, ik heb nu ander werk en thuis gaat het ook veel beter. Achteraf denk ik dat Jeltsje het duwtje gaf dat ik nodig had. Dat ze dat kennelijk aanvoelde. Hoe dan ook: dankjewel Jeltsje!”

(P. te H)

Sinds 5 augustus heb ik meerdere energetische massages gehad. De sessies zijn erg prettig en ontspannend. Voor mij is het echt een Zen-moment. De handvatten die Jeltsje geeft bieden inzicht en houvast. Het geeft bovendien een goed en bevredigend gevoel om op spiritueel niveau aan jezelf te, laten, werken. Jeltsje is een fantastische vrouw bij wie je je snel op je gemak voelt. Ze is heerlijk down to earth. Haar behandelingen hebben absoluut een meerwaarde voor mij. Ook mijn omgeving ziet dat ik stabieler ben en meer rust uitstraal. Ik kijk iedere keer weer uit naar een sessie.”

(J)

“Heerlijk, een behandeling bij Jeltsje. Het zet een en ander in gang, zonder dat het daarbij gehaast of gedwongen voelt. Met name in mijn longen (ik ben astma-patiënt) kwam er na de behandeling ruimte: een mooie aanvulling op mijn medicatie. Na de behandeling was ik erg ontspannen en ik merkte dat het effect lang aanhield. Ook de door haar meegegeven ontspanningsolie werkte goed tegen mijn slapeloosheid. Ik raad iedereen een behandeling door Jeltsje aan”. 

(M. te N)