Medium Jeltsje

 

“Vanuit stilstand ontstaat inzicht. Vanuit beweging ontstaat verandering. Bewust stilstaan en vervolgens in balans blijven, dat is in de tijd waarin we leven, bijna onmogelijk. Daardoor geeft ons lichaam zelf aan wanneer het tijd is om stil te staan. We lopen vast: lopen vast in onze relaties, in ons werk, in onszelf: in ons-Zelf. Om weer in balans te raken, zullen we in beweging moeten komen. Om op een andere manier in beweging te komen, zullen we eerst moeten leren stilstaan. Zodat we anders leren voelen,  anders leren kijken naar de wereld, anders kijken naar ons-Zelf. Ik help je stilstaan om je opnieuw in beweging te brengen. Om opnieuw in beweging te komen in de verandering.”

Medium Jeltsje helpt je daarbij door een reading of een healing.  Je leert stapje voor stapje je eigen spirituele proces begrijpen.

Medium Jeltsje legt je in deze podcast uit wat ze als medium en energetisch coach doet: podcast Medium Jeltsje Wat het Akashabewustzijn is, legt medium Jeltsje uit in het volgende artikel in de Paravisie: artikel Paravisie

 

Aanmelden berichten Medium Jeltsje