“Vroeger, toen de kerk ook in West-Europa nog het monopolie op godscontact had, werd persoonlijke verkenning van hogere bewustzijnsniveaus actief bestreden. Heksen en ketters werden verbrand, spirituele teksten verschenen in het voor de leek onleesbare Latijn. Die tijden zijn gelukkig voorbij. Alhoewel… Zijn mediums en paragnosten soms de priesters van nu? Of kunnen we meer dan we zelf denken? Het Friese medium Jeltsje Folmer is van het laatste overtuigd: “Dat is onder meer de rol van mij en van het nieuwe type medium: onderricht in wat iemand zélf kan doen!”

Zo begint het artikel in de Paravisie. De verdere tekst kun je lezen door op de link in mijn nieuwsbrief te klikken. Verder gaat deze nieuwsbrief over de energie van oktober en het cijfer 2. Veel leesplezier.

Lees meer: Inzichten uit het Akashabewustzijn – oktober