Na de basisopleiding gaan we nu een stukje verder. We gaan op alle thema’s die we in de basisopleiding hebben behandeld, een vergrootglas leggen. De details zullen je helder worden. Je zet de volgende stap in het spirituele en begint steeds meer te begrijpen: over jezelf en je rol ten opzichte van andere mensen.

Hieronder een beschrijving van de opleiding:

Dag 1 De chakra’s

Als vervolg op de basiskennis, leren jullie nu de chakra’s kennen. Wat doen chakra’s voor ons en hoe kunnen wij de chakra’s goed verzorgen zodat onze energie optimaal stroomt. We bestaan als mensen namelijk niet alleen uit onze fysieke verschijning, we bestaan ook uit energie. En we voeden ons met de energie die binnenkomt en we geven ook energie. Aan onszelf, aan onze relaties en aan de zaken die we belangrijk vinden in ons leven. In deze workshop maak je kennis met de verticale en horizontale energie die zich bevindt in je energetisch lichaam. Waarmee je je voedt. Of waar zich een energieblokkade of -lek bevindt.

 • Het chakrasysteem
 • De thema’s per chakra
 • Belemmerende energieën in chakra’s

Lesdag: datum volgt binnenkort.

Dag 2 Verdieping in reading

Op dag 2 verdiepen we ons in het lezen van de energie van anderen.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Hoe lees jij de energie van anderen?
 • Met welke hulpmiddelen kun je de energie van anderen lezen?

Lesdag: datum volgt binnenkort.

Dag 3 Akashakronieken*

Op dag 3 leren jullie meer over de Akashakronieken en hoe je je eigen Akashakronieken kunt openen.

Lesdag: datum volgt binnenkort.

Dag 4 Magische kring*

Op dag 4 leren jullie meer over magische kringen. Deze zorgen ervoor dat alles wat binnen de kring gebeurt, vrij is van negatieve energie.

Door het maken van een magische cirkel zorg je ervoor dat de energie binnen de cirkel blijft, waardoor de energie verhoogt en makkelijker connectie maakt met de hogere energietrillingen. Deze energietrillingen staan weer in contact met het Akashabewustzijn, de engelen, de goden, de aarde en het universum. Al naar gelang waar jouw intentie de energie heen stuurt óf welke energie nodig is.

Lesdag: datum volgt binnenkort.

Dag 5 Chakrahealing met chakrastenen

Van oudsher maken sjamanen, heksen en andere oude genezers gebruik van de kracht van stenen. En vandaag de dag is het nog steeds een actueel onderwerp.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Welke stenen zijn er?
 • Wat is de werking van stenen?
 • Hoe kun je stenen gebruiken?

Lesdag: datum volgt binnenkort.

Dag 6 “Het Keltische Kruis”*

Op deze dag leren jullie meer over de legging het “Keltisch Kruis”. Een van de mooiste, oudste en meest uitgebreide leggingen.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Hoe leg je een “Keltisch Kruis”?
 • Wat betekent de diverse plaatsen waar het antwoord ligt binnen het “Keltisch Kruis” plek waar de kaart ligt?
 • Toepassen diverse technieken (kaarten, stenen, pendelen)

Lesdag: datum volgt binnenkort.

De opleiding vindt plaats in Leeuwarden en gaat door bij minimaal vier personen. Jouw investering? Drie uren van je tijd en het lef om naar jezelf en je eigen ontwikkeling te durven kijken. De kosten voor de gehele opleiding bedragen € 595,– (incl. BTW). Hiervoor krijg je een uitgebreide syllabus, persoonlijke begeleiding tijdens de opleiding en natuurlijk koffie|thee|water en iets lekkers.

De lesdagen die gemarkeerd zijn met een* kun je ook als losse workshop volgen. De kosten per workshop bedragen dan € 95,–.

Je kunt je opgeven via jeltsje@medium-jeltsje.nl of via het contactformulier.