Kennis is om te delen. Hieronder de workshops van medium Jeltsje. Alle workshops hebben onder meer tot doel om om je bewuster te doen leven. Bewuster van jezelf, je eigenheid, je energie. Maar ook bewuster van je omgeving en de energieën die invloed hebben op jou. Zodat je meer inZicht krijgt in je eigen pad en in jeZelf.

Een keer per maand wordt deze workshop, bestaande uit twee dagen, gegeven. Je leert over je hogere zelf, het Akashabewustzijn en hoe je naar het bewustzijn toe kan gaan. Een mooie workshop van twee dagen, een mix van theorie, oefeningen en een fijne meditatie.
Lees meer…
Deze uit acht lesdagen|workshops bestaande opleiding laat je kennismaken met het energetisch lichaam. Je leert alles over de zeven basischakra’s. 
Lees meer…
Het vervolg op de Akashakronieken niveau 1 wordt aansluitend gegeven, dus ook ongeveer iedere maand. In deze tweedaagse opleiding krijg je meer inzicht in het Akashabewustzijn en de wijze waarop je op een zuivere manier de Akashakronieken van iemand anders kan lezen.
Lees meer…
Deze workshop op 21 augustus laat je kennismaken met het energetisch lichaam. Je leert over de zeven basischakra’s en wat de levensgebieden zijn. Je gaat op reis door je eigen energetisch lichaam en leert hoe je deze kennis kunt gebruiken in je dagelijks leven.
Lees meer…
In niveau 2 kwam het al aan de orde: het Akashateam dat jou begeleid bij iedere raadpleging. In deze verdieping van 1 dag maak je uitgebreid kennis met je team! Je leert technieken die het doorgeven van boodschappen makkelijker maken.
Lees meer…

Je kunt je opgeven via het contactformulier. Daarna ontvang je per mail de bevestiging van je inschrijving. Heb je vragen, stel ze gerust via jeltsje@medium-jeltsje.nl.