De maan is magie, al van oudsher. Oude volken vierden al feesten ten tijde van de maan. Ook heksen vieren, behalve de jaarfeesten, ook de maanstanden. De natuur volgt de maan en daarom volgen de maanvieringen de natuur.

In deze workshop laat ik je kennismaken met de energie van de maan. Ik geef deze workshop twaalf keer per jaar, iedere keer ongeveer een week voor de volle maan. Je krijgt informatie over het thema van de maan en de wijze waarop je een bij dat thema horend ritueel kunt maken. Je kunt daardoor zelfstandig je eigen maanviering vieren bij de eerstvolgende volle maan.

De workshop is een aangename mix van theorie en oefeningen. Deze workshop wordt gegeven in mijn praktijkruimte in Hemelum: het mooiste stukje Friesland.

Jouw investering in deze workshop is je tijd en de bereidheid om naar jezelf en naar je omgeving te kijken ten behoeve van groei en transformatie. De kosten bedragen € 175,–. Dit is inclusief een syllabus en eventueel in te zetten  hulpmiddelen. De workshops zijn van 13.00 uur tot 15.30 uur.

Data workshops 2021 (de workshop gaat door bij voldoende deelnemers)

  • zaterdag 20 februari 2021
  • zaterdag 27 maart 2021
  • vrijdag 23 april 2021
  • zaterdag 15 mei 2021
  • zaterdag 19 juni 2021

Je kunt je opgeven via het contactformulier of via jeltsje@medium-jeltsje.nl.