We bestaan als mensen niet alleen uit onze fysieke verschijning, we bestaan ook uit energie. En we voeden ons met de energie die binnenkomt en we geven ook energie. Aan onszelf, aan onze relaties en aan de zaken die we belangrijk vinden in ons leven. In deze workshop maak je kennis met de verticale en horizontale energie die zich bevindt in je energetisch lichaam. Waarmee je je voedt. Of waar zich een energieblokkade of -lek bevindt.

De energie in je energetisch lichaam gaat door je zeven hoofdchakra’s. In het tweede gedeelte van deze workshop ga je op reis door deze chakra’s. Wat betekenen deze voor je energie? Wat zijn de thema’s per chakra? En wat gebeurt er als deze energie verstoord wordt? Op die vragen krijg je allemaal antwoord.

Deze cursus is een aangename mix van theorie, oefeningen en een fijne meditatie. Deze cursus wordt gegeven in mijn praktijkruimte in Hemelum: het mooiste stukje Friesland.

Na afloop weet je onder meer hoe de chakra’s werken en waar de energie in de diverse chakra’s vandaan komt en wat er gebeurt als energie blokkeert.

Deze cursus behandelt onder meer de volgende onderwerpen:

  • Het energetisch lichaam
  • De 7 chakra’s
  • De werking van chakra’s op jouw leven
  • Het ontstaan van on- of disbalans in het systeem
  • Het herstellen van de balans in je energetisch lichaam

Jouw investering is je tijd en de bereidheid om naar jezelf en naar je omgeving te kijken ten behoeve van groei en transformatie. De kosten bedragen € 250,–. De cursus gaat door bij voldoende deelnemers. Uiteraard wordt via de RIVM-richtlijnen gewerkt. De cursussen zijn van 10.00 uur tot 14.30 uur.

De data in 2022 worden binnenkort gepubliceerd.

Je kunt je opgeven via het contactformulier of via jeltsje@medium-jeltsje.nl.