Voor mijn tienerjaren voelde ik al veel, zag ik al veel en zag ik ook al “dingen” die anderen niet zagen. Ik zag schaduwen op plekken waar geen schaduw kon zijn, had ik een “denkbeeldig” vriendje: “Hatsjie”, ik voelde emoties van mensen hard binnenkomen bij mij, ik zag licht om mensen heen en vaak wist ik al het antwoord voordat de vraag gesteld was.

In mijn pubertijd is dit weggegaan, deels omdat ik “het” niet meer wilde en deels omdat in de pubertijd de reis naar volwassenheid begint. In mijn puberjaren – en eigenlijk tot mijn 32ste levensjaar – heb ik uitgevonden hoe het leven nou eigenlijk werkt. En dat viel niet mee. Ik heb veel bereikt, geleerd en (soms door verlies) gewonnen. Een prachtige dochter, mooie banen waar ik veel levenswijsheid heb opgedaan. Een scheiding die een winst bleek te zijn omdat ik daardoor veel heb geleerd over de liefde. En waardoor ik mijn soulpartner heb gevonden. En ook een ernstige aandoening was een winst omdat ik daardoor mijn leven moest herijken. Toen kwam ik erachter wat nou belangrijk was in het leven. En natuurlijk is er ook aards verlies: vrienden die er niet meer zijn, familie die is overgegaan, waaronder mijn lieve moeder Freerkje.

Voor en door het overgaan van mijn moeder zijn er events in gang gezet, die ik niet meer kon stoppen. Ik begon weer te voelen en te kijken als voor mijn puberjaren. En ik begon er “last” van te krijgen. Als ik door Amsterdam centraal liep, wilde ik niet zien dat een zwerver iets uit een vuilnisbak pakte, wilde ik niet horen waarover het koppel dat verderop liep, ruzie had. En wilde ik vooral niet zien en voelen hoe iemand een schaduw van een overgegane ziel met zich meedroeg. Om dit in goede banen te leiden heb ik opleidingen gevolgd.

Hierdoor kwam ik erachter dat ik met mijn gaven en talenten mensen kan helpen. Ik kan mensen helpen om weer te voelen, om hun energie te helen. Ik kan helpen om in contact te komen met hun ziel zodat ze de volgende stap kunnen zetten in hun ontwikkeling, op hun pad. Na het volgen van alle niveaus als engelentherapeut, allround medium (psycic, healing, mental medium) en mijn docentschap startte ik mijn praktijk.

Hierdoor ben ik eindelijk wie ik ben. Voel ik wie ik ben: een pad-vinder voor anderen. Ik zet graag al mijn talenten in om anderen te helpen hun pad te vinden, door hun wereld groter te maken, om zichzelf positief zichtbaar te maken. Dit doe ik onder meer door healing, reading, chakracoaching, een healende massage en door het zuiveren van energie. Ik ben gespecialiseerd in chakraleer en het Akashabewustzijn. Ik heb een unieke opleiding ontwikkeld: “Werken met en in het Akashabewustzijn”. Ook geef ik een tweetal opleidingen waarbij jouw eigen ontdekkingsreis binnen de spirituele wereld centraal staat: Spirituele Ontwikkeling – de basisopleiding en Spirituele Ontwikkeling – de verdiepingsopleiding.

Ik zet al mijn talenten graag in om jou te helpen op jouw levenspad.

Lieve groet, Jeltsje