Krachtnummers: het tijdstip 11:11

Door Medium Jeltsje

Nummers zijn universeel en voor het Universum makkelijk om mee te communiceren. Een nummer is vaststaand terwijl doorgegeven beelden door het referentiekader van de ongeoefende ontvanger ruis kunnen veroorzaken. Een nummer kan dat niet.

Sommigen geloven dat de werkelijke betekenis van 11:11 een nummer signaal is dat er spirituele verlichte wezens dicht bij je in de buurt zijn. Ze komen met liefde en bescherming en ze willen je duidelijkheid en begeleiding brengen. Dus als je 11:11 ziet, vertrouw erop dat het een boodschap van de engelen is voor jou om te ontrafelen.

11:11 is het getal van spirituele verlichte meesters die de mensheid helpen en door de geschiedenis heen de trillingen van de aarde hebben verhoogd.

Dit houdt in dat het zien van 11:11 vaak een eerste stap is in spirituele bewustwording en spirituele ontwikkeling. En het doel van deze bewustwording en ontwikkeling is om te bepalen wat jouw footprint zal worden in deze wereld. Veel verlichte meesters met veel wijsheid (Boeddha, Jezus, Saint Germain, Lao-Tzu en Yogananda) gebruiken dit tijdstip om je bewust te worden van jezelf en je eigen plek in de wereld. Jouw footprint is namelijk belangrijk voor de toekomstige generaties. Ben je al verder op het spirituele pad, dan is 11:11 een nummer dat een gewenste verandering|omkering kan aankondigen.

In beide gevallen is het nodig om je hart en geest te openen om je bewustzijn uit te breiden. Het gaat bij 11:11 om de vraag: “wat betekent het op dit moment voor mij”. Kijk goed naar je omgeving, je bezigheden en je gedachten op het moment dat je 11:11 ziet. Het onderwerp van wat je doet of dacht is belangrijk: daar mag je met extra energie naar kijken om te zien of het nog bij je past. Het is namelijk niet voor niks dat je van het Universum op dat moment een boodschap krijgt. 11-11 is namelijk altijd een teken om meer bewust en aanwezig te zijn!

Dus als je 11:11 ziet, vertrouw dat het een goddelijk teken is dat er een portaal voor je opent waardoor je gedachten zich manifesteren met de snelheid van het licht/ En 11:11 betekent ook dat je tijdens het pad begeleid wordt. Sta dus open voor meer tekens (veren, dieren die je tegenkomt (totemdieren), mooie stenen etc. etc.).

Visueel vertegenwoordigt 11:11 een portaal, het is een direct kanaal dat wordt geopend tussen jou en je hogere zelf.  Wanneer dit gebeurt, is het tijd om te stoppen met elke gewone activiteit dat je doet en kijk naar jouw intenties en de door jouw gewenste footprint op deze aarde in dit leven.

Houd er rekening mee dat het universum je beslissingen niet beoordeelt, het universum zorgt er alleen maar voor dat ze gebeuren. Het is jouw beslissing om te kiezen wat je wilt manifesteren. De boodschap achter 11:11 is dat je verantwoordelijkheid moet nemen en dat je bewust creëert, want je bent tenslotte de schepper van je eigen leven.

©Medium Jeltsje|jfOConnect

Inspiratiebronnen: Doreen Virtue: getallen van de engelen; Paragnosten Helderzienden.nl