We zijn nu spiritueel aan het ontwaken. We weten zoveel en we voelen het zo weinig. Terwijl de komende tijd van ons vraagt om tot zelfinzicht te komen. En daarnaar te handelen. Dat vraagt om afstemming op het hoger bewustzijn, op vertrouwen in het universum en om afstemming met de scheppende energie. Dat is onder meer spiritueel ontwaken. Je kunt hiervoor mijn workshops gaan volgen. Ik kan je ook individueel begeleiden.  In vijf sessies van vier uren, inclusief lunch en inzichtgevende lunchwandeling, volg je een op jou persoonlijk geschreven programma. Dat betekent dat ik naar aanleiding van de intake en de chakrabehandeling aan de slag ga om jouw persoonlijke ontwakingsprogramma te schrijven. Elke sessie heeft wel een thema. Wat die thema’s zijn, kun je hier lezen.

Sessie 1: Intake, reading, assessment inclusief chakrahealing en chakrabalancering.

Sessie 2: Jouw energetisch lichaam: hoe stroomt de energie bij jou en wat heb jij nodig om te kunnen vliegen? Inclusief helende chakra (rug)massage.

Sessie 3: Engelenleer, inclusief kennismaking beschermengelen.

Sessie 4: De Akashakronieken.

Sessie 5: Van weten naar voelen, helende stenen, rituelenleer, inclusief Shamballa healing.

De kosten van deze coaching bedragen € 395,– per sessie. Daarin is inbegrepen:

  • Biologische lunch
  • Mooi notitieblok (dagboek) en pen
  • Syllabus met achtergrond en opdrachten
  • Een inzichtgevend consult van 30 minuten
  • Uitleg maancyclus van de betreffende periode

Je kunt per sessie betalen. Als je alle vijf sessies in één keer afneemt, plannen we meteen alle data in en krijg je 5% korting op het totaalbedrag.