Stilstaan, jezelf vinden, je-ZELF vinden en dan durven voelen wie je bent. Dat gebeurt er met je als je een healingtraject ingaat bij mij.
Lees meer
Soms moet je even letterlijk losgemaakt worden omdat je lijf uit zichzelf stil ging staan. Ik werk samen met de helende Akasha-energie terwijl ik je rug met acht heerlijke oliën masseer. Zodat je lichaam weer in beweging kan komen.
Lees meer
In deze nieuwe tijd zijn we allemaal op zoek. Naar onszelf, naar de betekenis van alles en wat onze rol is. We zijn allemaal nieuwsgierig naar de toekomst, naar ons levensdoel, naar onze passie en ook hoe we dit doel kunnen bereiken. Dit kan door middel van een tarotlegging duidelijk aan jou uitgelegd worden.
Lees meer
Maar wat als je niet stilt kunt of durft te staan? Wat als je zo opgeslokt wordt door het Leven van Alledag? Ik kan je door middel van een reading laten zien waar je op dit moment in je leven staat.
Lees meer
In een spiritconsult kan ik contact met zielen aan gene zijde maken, die een boodschap voor ons hebben. Of aan wie jij nog iets wilt vragen of vertellen.
Lees meer
Ik kan de energieverstopping in chakra’s voelen en oplossen. Waardoor jouw energetisch systeem weer gaat lopen.
Lees meer
Wil je ontdekken waar je talenten liggen? En ontdekken hoe je spiritualiteit en magisch leven kunt integreren in jouw leven? Ik heb een programma op maat voor jou ontwikkeld, waarbij je stap voor stap zult transformeren.
Lees meer