In het Akashabewustzijn is een energielaag aanwezig waarmee we onszelf en anderen kunnen healen met behulp van de Akashaenergie. Dit is een effectieve en efficiënte manier van het helingsproces op gang brengen. In het Akashabewustzijn is het verleden, heden en de toekomst opgeslagen. In deze driedaagse cursus leer je voor jezelf en/of voor anderen het verleden te verwerken en op te bergen. Je leert vervolgens hoe je in het heden kunt helen zodat je in de toekomst vrij van beperkingen en in vrijheid zult leven.

Wat ga je doen in deze drie dagen?

Je leert onder andere:

  • hoe en waarmee je zelf energieën leest
  • hoe je verstoorde energie en ongezonde verbindingen kunt opsporen en verbreken.
  • hoe energie nou eigenlijk door het lichaam stroomt
  • je eigen Akashakronieken én de Akashakronieken van een ander te lezen
  • hoe een Akashahealingsessie eruit ziet, inclusief het gebruik van de Akashakristallen

Verder krijg je krijgt twee inwijdingen: een inwijding in de energielaag van de Akashahealing en een inwijding in de energie van de Shekina.

Na het volgen van deze cursus kun je jezelf en anderen op verzoek healen met behulp van de Akashaenergie.

Jouw investering

De investering voor deze drie cursusdagen bedraagt € 595,–, Verder zit er bij de prijs inbegrepen een uitgebreide syllabus, de Akashakristallen, een versnapering, alle dranken en aan het einde van de derde opleidingsdag een Akashareading door medium Jeltsje van een half uur.

De data in 2022 worden binnenkort gepubliceerd.

Deze opleidingsdagen vinden plaats in mijn praktijkruimte in Hemelum of Leeuwarden. De workshop gaat alleen door bij voldoende deelname.

Je kunt je opgeven via het contactformulier of via jeltsje@medium-jeltsje.nl.