Om de aarde hangt een energieveld en in dat energieveld zitten alle herinneringen opgeslagen van heden, verleden en alles wat nog gebeuren gaat in de toekomst. Het energieveld van de aarde is verbonden met het energieveld van het hele universum. Dat is het Akashabewustzijn. Waar de Akashakronieken een onderdeel van uitmaken. Nu we op het pad naar en van de 5e dimensie lopen, weten en voelen we dat we met elkaar verbonden zijn. Kijk maar naar de verbindingen die de afgelopen periode tot stand zijn gekomen. En kijk vooral naar de verbindingen die los worden gelaten. En die verbinding betekent dat we als mensheid kunnen groeien naar een wereld waarin liefde en samenwerking centraal staan. 

Het Akashabewustzijn helpt ons daarbij, door het geven van inzichten in het verleden, heden en toekomst, het maken van transformatieve paden en het creëren van afstemming tussen hier en daar.

Het bewustzijn van de Akasha omgeeft ons al ons hele leven, we zijn ons er alleen niet van bewust. We kunnen – en dat leer je in deze opleiding – connectie maken met het Akashabewustzijn. Hierdoor krijg je inzichten en paden te zien die jou en jouw omgeving en dus ook de hele mensheid helpen bij het vervolgen van je pad.

“Deze opleiding geeft je verdieping, helderheid en heling op een diepgaande niveau.” 

Wat komt er aan de orde – klik op de link voor meer informatie over de betreffende lesdagen:

Elke lesdag stap je weer een niveau dieper het Akashabewustzijn in, je krijgt kennis aangereikt over hoe deze wereld gecreëerd is, je leert de Akashakronieken van jezelf, van iemand anders, van het universeel bewustzijn te openen en iedere lesdag weer leer je over jezelf en over je eigen pad. Door theorie te combineren met oefeningen, meditaties en ook door je eigen ervaring te delen.

Deze opleiding heeft zeven intensieve en leuke lesdagen op onderstaande data:

Je ontvangt een meer dan volledige syllabus en tijd en ruimte om vragen te stellen over jouw proces, jouw verandering. Jouw investering? Je open te stellen voor de inzichten en jouw nieuw te lopen pad in jouw proces, zeven dagen in de mooiste praktijkruimte. De kosten bedragen € 1.150,–. Betalen in termijnen is mogelijk.

Alle lesdagen zijn na het afronden van dag 1 en 2 in willekeurige volgorde te volgen. En een drietal lesdagen is geheel afzonderlijk te volgen:

De prijzen vind je via de link.