Lieve allemaal,

Ik ga verhuizen, en dat brengt heel wat met zich mee. Wervelwinden met oude energieën die door mijn te verlaten huis wervelen. Opgejut door de dwarrelende stoffen waarmee het inpakken van spullen gepaard gaat. En nieuwe energie die ik stop in mijn nieuwe huis in Leeuwarden. Alle ruimtes in de twee huizen worden gezuiverd: in mijn oude woning zodat de nieuwe bewoner er zijn energie in kan stoppen. En in mijn nieuwe huis om de oude negatieve energieën te laten verdwijnen zodat er ruimte ontstaat voor licht, lucht en vooral heel veel liefde.

Een prachtig proces. Het verhuizen van je energie. Dat past niet in een verhuisdoos.

Mijn praktijk gaat natuurlijk ook mee. De 1-op-1 consulten zullen over enige tijd in Leeuwarden kunnen plaatsvinden maar mijn workshops niet. Die verhuis ik naar Hemelum, naar mijn ouderlijk huis. Een prachtig huis dat al vanaf begin 19oo in mijn familie is. Waar mijn wortels liggen, waar ik aard. En ik zal, samen met mijn man André, terugkeren naar Hemelum voor een prachtig avontuur. Niet nu, maar later.

En mijn verhuizing wil ik met jullie vieren! Voor de eerste opleiding die ik in 2020 geef, geldt een leuke korting. Geef je je in februari of maart op voor deze workshop, dan krijg je € 25,– korting. Hoe leuk is dat!

Liefs,

Jeltsje