Soms moet je even letterlijk losgemaakt worden omdat je lijf uit zichzelf stil ging staan. Pijn, een blessure of gewoon ongemak komt vaak voor. En dan wil je graag wel even ontspannen. Voor een wellnessdag is vaak geen tijd maar een ontspannende massage van een uur zou welkom zijn.

Ik bied in combinatie met een healing een ontspannende rugmassage aan: volgens de techniek van de AromaTouch Massage met DoTerra oliën. Deze combinatie met een healing is bewust gemaakt. Het lichaam raakt door de massage ontspannen, waardoor een healingsessie sneller en dieper wordt opgenomen. Deze healing gebeurt onder het masseren, terwijl je lekker op de massagetafel ontspant.

De AromaTouch Massage reduceert verder fysieke en emotionele stressoren en ondersteunt het lichaam in haar zelfhelend vermogen.

Tijdens de AromaTouch Massage Technique worden acht essentiële oliën ingemasseerd. Deze zorgen, samen met de massage en de healing, voor een relaxed gevoel waardoor je de in jouw lichaam opgehoopte stress los kunt laten. Het biedt steun aan het immuunsysteem, reduceert pijn en zorgt voor balans. De essentiële oliën worden aangebracht op de energiebanen en reflexpunten. Zodat je na de massage in balans weer naar huis gaat.